Soluţii pentru managementul resurselor de apă

Hidroizolaţii performante şi la costuri reduse cu timp de nefuncţionare minim

În această industrie provocatoare, în care nu este loc pentru greşeli, portofoliul MasterSeal sub marca Master Builders Solutions de la BASF cuprinde produse pentru hidroizolaţii care protejează siguranţa şi prelungesc durata de viaţă a structurilor staţiilor de tratare a apei potabile şi a apelor reziduale.

Tehnologiile dovedite pentru hidroizolaţii şi materiale de etanşare ale BASF sunt adaptate la mediu, creând membrane protectoare durabile, cu o rezistenţă uimitoare în condiţii dure şi la atacuri chimice. Portofoliul nostru cuprinzător de produse şi tehnologii pentru hidroizolaţii creează soluţii durabile şi are în spate o echipă de experţi locali care se asigură că este instalat sistemul corect, într-un timp foarte scurt şi la costurile cele mai bune pe durata ciclului de viaţă.

Deoarece aproape toate ansamblurile de construcţii au nevoie de îmbinări, BASF oferă o gamă cuprinzătoare de materiale de etanşare pentru a aborda în mod corect îmbinările, fantele şi crăpăturile din aproape orice structură. Aceste materiale de etanşare creează o legătură puternică care permite deplasarea între două sau mai multe suprafeţe, prevenind în acelaşi timp pătrunderea în structură a apei, umidităţii şi substanţelor contaminante. Aceste legături rezistă pe termen lung la apă şi atacuri chimice, protejând integritatea structurii, chiar şi în medii cu trafic şi umiditate ridicate.

MasterSeal

Accelerare construcţie, beton durabil, expertiză mondială

Apa este sursa principală de viaţă şi o condiţie esenţială pentru sănătate şi dezvoltare. Sub marca Master Builders Solutions de la BASF, ne adresăm acestor provocări legate de tratarea apei cu soluţii adecvate care facilitează realizarea rapidă a construcţiilor, ajută la economisirea resurselor şi oferă rezistenţă în medii extreme.

Tehnologia pentru adaosuri de ultimă generaţie creată de BASF sub marca Master Builders Solutions include adaosuri special amestecate de reducere a permeabilităţii care oferă o protecţie îndelungată împotriva acţiunii umezelii şi îmbunătăţesc proprietăţile hidrofuge ale betonului şi plastifianţi avansaţi de întârziere a prizei care măresc în mod semnificativ densitatea betonului, ajutând la punerea în operă şi optimizând finisarea.

Experţii noştri oferă o abordare exhaustivă a proiectelor de construcţii din acest mediu solicitant în oricare etapă a procesului. Având la bază cunoştinţe dobândite pe o perioadă mare de timp în furnizarea de sisteme de produse pentru industria tratării apei, expertiza noastră se bazează pe mulţi ani de experienţă în diferite condiţii climatice.

MasterGlenium: adaosuri de reducere a apei de clasă superioară.

MasterPel: adaosuri rezistente la apă pentru controlul eflorescenţei.

Reparaţii şi protecţie pe care poţi conta

BASF are un istoric îndelungat în furnizarea de soluţii pentru reparaţii şi protecţie ca parte a operaţiilor de întreţinere a digurilor, canalelor, apeductelor, rezervoarelor de apă, instalaţiilor de tratare a apei reziduale şi a altor instalaţii care conţin apă.

Gama noastră de soluţii performante pentru beton nu conţine substanţe periculoase şi este special concepută pentru a oferi o rezistenţă ridicată la substanţe chimice şi sulfaţi, precum şi la proprietăţile corozive ale apei potabile, cu pH redus şi/sau apă dulce.

Cu mulţi ani de experienţă în acest sector provocator, BASF oferă o abordare totală. Produsele noastre pentru repararea şi protejarea betonului sunt concepute pentru a interacţiona în mod eficient cu tehnologiile de hidroizolaţii în vederea unui mediu mai sigur şi mai durabil şi a prelungirii duratei de viaţă a structurii.

MasterSeal

MasterFlow

Consolidare teren pentru poduri, căi ferate şi drumuri

Aflaţi mai multe despre soluţiile noastre de construire tunele


O instalaţie de tratare a apei.