Soluţii pentru industria betonului

BASF rămâne unul dintre liderii industriei de producere a cimentului, oferind soluţii unice şi produse de încredere care sporesc performanţa betonului în toate colţurile lumii. Am înţeles că inovaţia este cheie succesului. Reţeaua noastră globală de experţi în chimie continuă să antreneze industria betonului cu noi produse şi soluţii care oferă o calitate superioară şi beneficii economice pentru producătorii de beton prefabricat, preamestecat, amestecat la faţa locului şi fabricat.

Ca lider mondial în inovarea sistemelor avansate de amestecuri, marca Master Builders Solution de la BASF operează cu succes pe piaţa actuală extrem de competitivă. Intrând în legătură cu clienţii noştri încă de la început, combinăm cunoştinţele acumulate cu asistenţa tehnică pentru a identifica nevoile specifice ale fiecărui proiect de construcţii. Evaluările noastre garantează că au fost alese adaosurile şi metodele de aplicare potrivite din portofoliul nostru cuprinzător care îndeplineşte şi depăşeşte cererile din ce în ce mai exigente cu privire la productivitate, rezistenţă, durabilitate şi sustenabilitate.

Prin cercetare şi dezvoltare continuă, BASF oferă produse noi şi interesante, cum ar fi plastifiantul nostru lider mondial MasterGlenium care formează un beton foarte fluid şi auto-consolidant pentru o punere în operă mai rapidă şi durabilitate crescută. De asemenea, am păstrat un echilibru important între sustenabilitate şi beneficii economice. Betonul nostru Green Sense reduce emisiile de CO2 prin înlocuirea cimentului cu materiale reciclate, iar adaosul nostru revoluţionar Master X-Seed este conceput pentru un maxim de eficienţă energetică prin accelerarea întăririi betonului în fazele incipiente de întărire.

Beton Green Sense

Inovaţii

MasterLife

MasterMatrix

MasterGlenium


Autobetoniere cu beton preamestecat în faţa sitului industrial

Produse