Soluţii pentru industria cimentului

Ultimele inovaţii tehnologice ale BASF în aditivi chimici pentru ciment de înaltă performanţă sunt în măsură să facă faţă provocărilor întâmpinate de producătorii de ciment, una dintre cele mai dure industrii din lume.

Beneficiaţi de expertiza noastră

Sarcinile conflictuale, cum ar fi scăderea factorului de clincher, creşterea eficienţei producţiei, îmbunătăţirea performanţei şi reducerea emisiilor de dioxid de carbon forţează limitele resurselor umane şi ale instalaţiilor.

Construind pe cunoştinţe îndelungate asupra interacţiunilor chimice şi minerale, reţeaua globală de specialişti în ciment BASF reuşeşte să se adapteze cu succes la concurenţa de pe piaţa actuală. Printr-o asistenţă tehnică la faţa locului excelentă, de la lansarea proiectului la evaluarea finală, asigurăm implementarea profesională a soluţiilor noastre. Evaluările noastre garantează că soluţia cea mai bună pentru fiecare client este potrivită şi pentru materiile prime locale şi condiţiile disponibile pe plan local, maximizând calitatea cimentului şi rezistenţa şi reducând costurile de producţie.

MasterCem