Soluţii pentru clădiri rezidenţiale

Hidroizolaţia contează, de aceea BASF oferă soluţii pentru protecţia completă a clădirii dvs.

Master Builders Solutions de la BASF oferă sisteme complete de hidroizolaţii care protejează interiorul clădirii dvs.

Hidroizolaţia bine făcută sau rezistenţa la apă este un factor cheie care asigură longevitatea unei clădiri, consumul redus de energie şi confortul. Tehnologiile noastre de înaltă performanţă pentru hidroizolaţii includ sisteme pulverizate sau aplicate manual care odată întărite acţionează ca bariere monolitice, cu aderare completă şi flexibile împotriva apei şi umezelii, protejând structura şi interiorul.

Deoarece toate structurile de beton au nevoie de îmbinări, BASF oferă un portofoliu cuprinzător de materiale de etanşare care se potrivesc aproape tuturor tipurilor de îmbinare. Aceste materiale de etanşare creează o legătură puternică care permite deplasarea între două sau mai multe suprafeţe, prevenind în acelaşi timp pătrunderea în structură a apei, umidităţii şi substanţelor contaminante. Aceste legături rezistă pe termen lung la apă şi atacuri chimice, protejând integritatea structurii, chiar şi în medii cu trafic şi umiditate ridicate.

MasterSeal

Lucrabilitate, rezistenţă şi finisare superioare

Sub marca Master Builders Solutions, BASF oferă un portofoliu complet de adaosuri bazate pe tehnologii avansate, care îi ajută pe producătorii de beton să construiască locuinţe puternice, durabile şi solide cu un impact minim asupra mediului şi rezistenţă la condiţiile locale şi variaţiile de temperatură.

Ca lider mondial în inovarea produselor chimice pentru construcţii, marca Master Builders Solution de la BASF combină expertiza îndelungată cu ajutorul echipei noastre de asistenţă tehnică pentru a selecta adaosurile de talie mondială adecvate, care accelerează construirea, îmbunătăţesc rezistenţa şi lucrabilitatea betonului şi aspectul general..

MasterGlenium: adaosuri de reducere a apei de clasă superioară.

MasterRheobuild: adaosuri de reducere a apei de clasă superioară cu proprietăţi reoplastice.

MasterPozzolith: adaosuri de reducere a apei pentru beton cu rezistenţă mai redusă.

Repararea şi protejarea betonului care trece proba timpului

Oriunde am locui, renovarea clădirilor existente oferă o satisfacţie importantă - din punct de vedere financiar, emoţional şi de mediu.

Sub marca Master Builders Solutions, BASF oferă produse lider pe piaţă care păstrează integritatea structurală şi valoarea bunurilor clienţilor săi. De la fundaţie la balcoane şi plafoane, expertiza noastră asigură o reluare rapidă a activităţii şi durabilitate pe termen lung.

Mortarele noastre pentru repararea betonului şi acoperirile de protecţie oferă prima linie de apărare împotriva influenţelor mediului, refăcând aspectul original şi conferind culoare, textură şi viaţă structurilor mai vechi şi oraşelor.

Având specialişti în restaurare în toate regiunile lumii, suntem în măsură să le furnizăm clienţilor noştri un set unic de soluţii de reparaţie şi protecţie, care sunt concepute pentru a se adapta condiţiilor locale.


Vedere de la etajele superioare în două clădiri rezidenţiale.