Soluţii pentru platforme parcări

Soluţii profesionale de hidroizolaţii pentru structuri de parcări

În calitate de lider mondial, marca Master Builders Solutions de la BASF oferă produse unice în cadrul portofoliului MasterSeal, care şi-au dovedit capacitatea de a face faţă solicitărilor şi provocărilor de mediu din structurile parcărilor.

BASF a dezvoltat o gamă largă de membrane de trafic hidroizolate de înaltă performanţă, pentru a oferi soluţii unice care protejează clădirile de parcări împotriva deteriorării cauzate de condiţiile de mediu, traficul ridicat, zăpada şi gheaţa. Produsele noastre pentru hidroizolaţii sunt, de asemenea, concepute pentru a oferi o durabilitate excepţională, flexibil structurală şi aspect plăcut.

Întrucât fiecare proiect de parcare auto este unic, expertiza noastră îndelungată la nivel global asigură că produsele şi sistemele sunt recomandate pentru a îndeplini condiţiile şi standardele locale. Materialele noastre de etanşare pentru hidroizolaţii şi produsele de reparare a betonului se combină pentru a forma sisteme concepute să repună în funcţiune structura de parcare cât de repede posibil, la un cost minim de exploatare.

MasterSeal

Parteneriate compatibile - specialiştii noştri în betoane sunt aici pentru dvs.

Pentru construirea structurilor de parcări în mod funcţional şi sigur, marca Master Builders Solutions de la BASF oferă un portofoliu cuprinzător de adaosuri care asigură rezistenţa împotriva condiţiilor meteo extreme, variaţiilor de temperatură şi ciclurilor de îngheţ-dezgheţ, precum şi uzurii datorate traficului de vehicule şi sărurilor de dezgheţare.

Tehnologia noastră avansată ajută producătorii de betongrăbească construirea şi să îmbunătăţească calitatea lucrării prin mărirea rezistenţei betonului, pompabilităţii şi aspectului general, garantând în acelaşi timp siguranţa şi durabilitatea pe termen lung.

Întrucât nicio structură de parcare nu este la fel cu alta, experţii noştri în betoane combină o expertiză îndelungată cu ajutorul asistenţei tehnice pentru a identifica nevoile specifice ale fiecărui proiect de construcţie şi pentru a crea soluţiile potrivite de succes.

Strategii profesionale de reparare şi protejare a betonului cu timp de nefuncţionare minim

BASF înţelege valoarea unei structuri de parcare adecvat reparată, întreţinută şi sigură. O pierdere în timpul de funcţionare duce la o pierdere de profit pentru proprietarii parcării şi creează inconveniente clienţilor acestora.

Zilnic, parcările auto sunt supuse unei uzuri constante datorate traficului de vehicule, condiţiilor de mediu adverse, cum ar fi vântul, ploaia, zăpada şi sărurile pentru dezgheţare, pierderile de ulei şi poluarea, care accelerează fiecare în parte deteriorarea.

Indiferent de tipul de reparaţie, experţii noştri de încredere specializaţi în reparare şi protecţie vă vor ajuta să identificaţi soluţiile corecte încă de la început şi să redaţi funcţionalitatea structurii parcării la capacitate maximă cât mai repede posibil.

Produsele noastre lider de piaţă variază de la mortare pentru reparare cu întărire rapidă şi întărire a betonului la repararea fisurilor şi inhibitori de coroziune, şi sunt special concepute să lucreze împreună pentru a crea o reabilitare eficientă şi protecţie pe termen lung. Mai mult decât atât, ne străduim în mod constant să aducem soluţii inovatoare care să depăşească aşteptările clienţilor noştri.


Parcare goală

MasterSeal Traffic 6689