Soluţii pentru clădiri ne-rezidenţiale

Hidroizolaţia contează. Soluţiile noastre oferă o protecţie completă pentru structura dvs.

Master Builders Solutions de la BASF oferă sisteme complete de hidroizolaţii, pe baza unor tehnologii inovatoare şi lider de piaţă, pentru protecţia aproape a oricărei structuri.

Menţinerea unui mediu etanşat împotriva pătrunderii apei este un factor cheie în asigurarea longevităţii structurii. Membranele noastre pentru hidroizolaţii pot fi pulverizate sau aplicate manual şi odată întărite acţionează ca bariere monolitice, cu aderare completă şi flexibile împotriva apei şi umezelii, protejând betonul şi interiorul.

Deoarece aproape toate ansamblurile de construcţii au nevoie de îmbinări, BASF oferă o gamă cuprinzătoare de materiale de etanşare pentru a aborda în mod corect îmbinările, fantele şi crăpăturile din aproape orice structură. Aceste materiale de etanşare creează o legătură puternică care permite deplasarea între două sau mai multe suprafeţe, prevenind în acelaşi timp pătrunderea în structură a apei, umidităţii şi substanţelor contaminante. Aceste legături rezistă pe termen lung la apă şi atacuri chimice, protejând integritatea structurii, chiar şi în medii cu trafic şi umiditate ridicate.

MasterSeal

Clădirile comerciale joacă un rol crucial în societatea noastră.

Adaosurile lider de piaţă ajută la construire şi sustenabilitate.

Gama Master Builders Solutions de la BASF oferă un portofoliu complet de adaosuri pentru beton bazate pe tehnologii avansate, care ajută la construirea durabilă şi sigură a clădirilor comerciale. Plastifianţii noştri superiori şi adaosurile de îmbunătăţire a performanţei facilitează construirea, oferă caracteristici durabile şi măresc durabilitatea pentru a rezista condiţiilor schimbătoare şi variaţiilor de temperatură.

Ca lider mondial în inovarea produselor chimice pentru construcţii, marca Master Builders Solution de la BASF combină expertiza îndelungată cu ajutorul echipei noastre de asistenţă tehnică pentru a selecta adaosurile de talie mondială adecvate, care accelerează construirea, îmbunătăţesc rezistenţa şi lucrabilitatea betonului şi aspectul general.

MasterGlenium: adaosuri de reducere a apei de clasă superioară.

MasterRheobuild: adaosuri de reducere a apei de clasă superioară cu proprietăţi reoplastice.

MasterPozzolith: adaosuri de reducere a apei pentru beton cu rezistenţă mai redusă.

Repararea şi protejarea betonului care trece proba timpului

Oriunde am lucra, ne-am juca sau am învăţa, renovarea structurilor pe care le-am construit deja ne dă un sentiment de satisfacţie considerabil din punct de vedere financiar, emoţional şi al mediului.

Strategiile de protecţie şi reparare eficientă sunt parte integrantă din ciclul de viaţă al oricărei clădiri. Sub marca Master Builders Solutions, BASF oferă produse lider de piaţă şi expertiză care conservă frumuseţea şi valoarea bunurilor clienţilor noştri, de la fundaţii la învelişul clădirii şi acoperişul acesteia.

Mortarele noastre pentru repararea betonului cu întărire rapidă, acoperirile anticarbonatare şi acoperirile de hidrofobizare oferă prima linie de apărare în corectarea problemelor, prevenirea deteriorării betonului şi îmbunătăţirea aspectului prin culori şi texturi menite să refacă aspectul original.

Având specialişti în restaurare în toate regiunile lumii, suntem în măsură să le furnizăm clienţilor noştri un set unic de soluţii de reparaţie şi protecţie, care sunt concepute pentru a se adapta condiţiilor locale.

Pardoseli care conturează lumea în care trăim

Marca Master Builders Solutions de la BASF oferă soluţii personalizate pentru o varietate de aplicaţii care se pliază pe cerinţele funcţionale şi estetice legate de pardoselile din clădiri publice, comerciale şi industriale.

Pardoselile sunt adesea parte integrantă din identitatea unei clădiri publice sau comerciale, unde primele impresii au o importanţă crucială. Pardoselile noastre decorative, fără puncte de îmbinare şi pe bază de poliuretan asigură o calitate ridicată, pardoseli durabile care sunt atractive, plăcute la mers, rezistente la alunecare şi izolate fonic.

Atunci când pardoselile industriale sunt supuse unor temperaturi ridicate, substanţelor chimice agresive şi impactului cu sarcini mecanice grele, oferim o gamă largă de soluţii pentru pardoseli pe bază de răşini epoxidice, poliuretan dur şi ciment, care asigură o rezistenţă mecanică extrem de ridicată, precum şi protecţie împotriva substanţelor corozive.

MasterTop

Ucrete


Vedere de la etajele superioare în două clădiri rezidenţiale.