Soluţii pentru drumuri, poduri și căi ferate


 

Reducerea decalajului pentru construcţii durabile din beton

Podurile, autostrăzile şi suprastructura căii ferate de beton presupun adaosuri de beton de înaltă performanţă care oferă rezistenţă excelentă pe termen lung la fisurare, contracţie şi coroziunea oţelului încă de la început.

Cerinţele în creştere pentru construcţii mai rapide şi durate de viaţă mai mari creează provocări pentru proiectanţi şi ingineri, întrucât structurile sunt expuse la sarcinile traficului, condiţii meteorologice extreme şi atacul elementelor de mediu, cum ar fi clorul şi sulfaţii.

Marca Master Builders Solution de la BASF oferă ultima tehnologie pe bază de polimeri pentru un beton de înaltă calitate, foarte puternic şi versatil. Echipele noastre de asistenţă tehnică de prim rang oferă soluţii personalizate, selectând adaosurile potrivite şi proporţiile optime ale amestecului de beton pentru cel mai bun echilibru între durabilitate şi uşurinţa la punere în operă.

MasterGlenium: adaosuri de reducere a apei de clasă superioară.

MasterLife: adaosuri de rezistenţă la coroziune.

MasterSet: agenţi de modificare a timpului de priză pentru beton.

MasterPel: adaosuri rezistente la apă pentru controlul eflorescenţei.

Master X-Seed: accelerator avansat de întărire pentru beton.


Soluţii inteligente - diagnosticare, reparare şi protecţie

Gama Master Builders Solutions de la BASF acoperă un portofoliu optim de soluţii pentru reparare şi protecţie care fac faţă în mod special provocărilor legate de renovarea, întreţinerea, păstrarea şi construirea de poduri noi.

Gama noastră de produse beneficiază de sprijinul unei comunităţi globale de experţi în construcţii ai BASF a căror expertiză se bazează pe mai mult de 100 de ani de experienţă în industria construcţiilor. Luăm legătura cu dvs. pentru a oferi soluţii pliate pe nevoile specifice în vederea aducerii la îndeplinire cu succes a proiectului dvs. de reparare şi protejare a podului, de la început până la sfârşit, menţinând structura sănătoasă şi pe viitor.

De la prevenirea şi reducerea coroziunii, la repararea betonului şi recondiţionarea fisurilor, produsele Master Builders Solutions sunt concepute pentru a restabili integritatea structurală şi aspectul unui pod. Înţelegând cauza principală care stă la baza deteriorării, lucrăm împreună cu dvs. pentru a reface complet capacitatea portantă a podului dvs., prelungind durata de viaţă şi rezistenţa betonului şi a elementelor sale arhitecturale, pentru o reluare rapidă a activităţii.

Aplicând acoperirile protectoare şi tratamentele superficiale Master Builders Solutions, poate fi prevenită deteriorarea plăcilor de pod din beton datorită eroziunii din trafic, pătrunderii apei, sărurilor şi ciclurilor de îngheţ-dezgheţ. Acestea includ impermeabilizanţi de înaltă performanţă şi straturi superficiale de polimeri subţiri care se îmbină cu betonul prin reacţii chimice pentru a crea un scut protector invizibil.

Soluţii de mortare care provoacă mişcarea

Soluţiile de mortare, pe bază de ciment, polimeri şi epoxidice Master Builders Solutions sunt concepute pentru a fi uşor de aplicat, durabile şi cu proprietăţi de performanţă ridicată. Dezvoltate pentru poduri segmentate şi linii feroviare, aceste produse lichide pentru mortar foarte rezistente oferă alinierea post-tensionare stabilizarea structurală şi alinierea de precizie a părţilor.

Mortarele care concepute pentru injectare, legarea şi ancorarea betonului şi protecţia tendoanelor din oţel împotriva coroziunii, oferă sprijin complet pentru fundaţia fiecărui component sau segment. Foarte durabile, sunt în măsură să reziste în condiţii extreme şi la temperaturi care includ cicluri de îngheţ-dezgheţ şi medii marine.

MasterFlow

Consolidare teren pentru poduri, căi ferate şi drumuri


Aflaţi mai multe despre soluţiile noastre  pentru construcții subterane


Detaliu al unei punţi de pod goale.