Producători de prefabricate din beton

Amestecuri de beton optimizate, costuri reduse, finisare superioară

Pentru a rămâne competitivi, există o nevoie constantă a producătorilor de beton prefabricat de a creşte calitatea şi productivitatea concomitent cu reducerea costurilor totale, în conditiile unei planificări rapide a producţiei.

Producătorii de beton prefabricat se bazează pe tehnologia nouă şi inovatoare pentru aditivi dezvoltată de BASF sub marca Master Builders Solutions – precum şi pe asistenţa tehnica directă  pe care o acordăm clienţilor noştrii. Inovaţiile noastre aduc un plus de valoare, permit diversificarea gamei si stabilizarea eficienţei producţiei, îmbunătăţesc aspectul, rezistenţa şi durabilitatea elementelor de beton.

Portofoliul nostru amplu de produse MasterGlenium este de neegalat. Disponibilitatea unei game largi de aditivi superplastifianţi puternic reducători de apă oferă producătorilor de beton prefabricat soluţii personalizate. Astfel, putem veni în întâmpinarea nevoilor specifice fiecărui producator in parte, cu o atenţie deosebită asupra reducerii costurilor operaţionale şi îmbunătăţirii condiţii de muncă. Produsele MasterGlenium pot fi combinate cu tehnologia Master X-seed pentru a asigura obţinerea performanţele dorite de rezistenta la transfer la termene mici. De asemenea, au fost dezvoltate produse complementare pentru a facilita decofrarea şi pentru a îmbunătăţi finisarea şi aspectul suprafeţei betonului.

MasterGlenium: aditivi superplastifianti pentru beton de înaltă performantă.

MasterRheobuild: aditivi superplastifianti pentru beton reoplastic.

MasterLife: aditivi inhibitori de coroziune pentru beton cu durabilitate ridicată.

MasterFinish: decofranţi pentru îmbunătăţirea calităţii suprafeţelor betonului.

MasterKure: agenţi anti-evaporare pentru tratarea betonului după turnare.

MasterSet: aditivi pentru controlul timpului de priză al betonului.

Master X-Seed: accelerator de întărire de înaltă performantă pentru beton.

MasterFiber: fibre pentru controlul fisurilor