Tehnologii de rambleiere

Tehnologii de rambleiere care sporesc eficienţa mineritului

Gama de tehnologii de rambleiere pentru minerit MasterRoc a fost dezvoltată pentru a oferi echilibrul optim între întărirea rapidă şi rezistenţa pe termen lung, asigurând stabilitate dimensională după punerea în operă prin respectarea (sau depăşirea) cerinţelor de proiect privind performanţa la umplere.

Împărţită în trei categorii diferite de produse, gama BASF de adaosuri pentru rambleiere include modificatori reologici specializaţi, controlul hidratării şi potenţatori de durabilitate care pot fi folosiţi fie separat, fie împreună, pentru a îmbunătăţi durabilitatea rambleului.

Forţăm limitele fizice convenţionale cu tehnologiile noastre inovatoare, cum ar fi controlul hidratării, reductoarele de apă, superplastifianţii, adaosurile de modificare a viscozităţii (AMV), etc. şi, în funcţie de cerinţele clienţilor noştri, putem controla şi obţine întârzierea, accelerarea, controlul reologiei, modificarea vâscozităţii, reducerea efortului de curgere şi a presiunii de pompare. Mai mult decât atât, putem stabiliza materialele fine din matricea de umplere şi reduce alunecarea noroiului, segregarea şi porozitatea, sporind dezvoltarea rezistenţei şi optimiza conţinutul de liant.