4x4 Concrete pentru întărire la cerere

Tehnologia inovatoare patentată (brevet nr. 6.858.074), denumită 4x4 Concrete System, este o metodă unică de obţinere a betonului cu întărire rapidă. Denumirea 4x4 Concrete provine de la betonul care ajunge la o rezistenţă la încovoiere de cel puţin 400 psi în patru ore de la turnare, o cerinţă a Ministerului Transporturilor din California. Anumite aplicaţii însă nu necesită acest nivel de performanţă. Flexibilitatea 4x4 Concrete este astfel concepută încât să poată fi modificată pentru a îndeplini numeroase criterii de întărire specifice prin simpla ajustare a proporţiilor amestecului şi a dozelor adaosului.

Aplicaţii ale tehnologiei 4x4 Concrete System

Una dintre modalităţile principale de a reduce timpul de terminare a pavării este de a folosi un amestec de beton cu întărire rapidă. Cu 4x4 Concrete, puteţi stabili proporţiile unui adaos, folosind ciment Portland, agregate şi adaosuri selectate local. Tehnologia 4x4 Concrete System poate fi utilizată în orice aplicaţie unde este necesară întărirea rapidă, cum ar fi înlocuirea panourilor de pavare, pavare nouă, plăci de poduri, beton cu auto-consolidare şi şapă albă. De asemenea, poate fi utilizată pentru aplicaţii în repararea pavărilor din aeroporturi.

Profilul proiectului

4x4 Concrete a îndeplinit toate criteriile tehnice şi de performanţă ale inginerilor specializaţi în autostrăzi din cadrul Ministerului Transporturilor din California şi în prezent este utilizată de către ministerele altor state.

Date tehnice

Au fost efectuate studii interne şi independente pentru a obţine date tehnice cu privire la 4x4 Concrete.