Producţie de beton

Inovaţiile noastre aduc un plus de valoare şi încredere construcţiilor din beton

Furnizorul corect de adaosuri este esenţial pentru orice producător de beton. Marca Master Builders Solutions de la BASF este lider în industria construcţiilor ca un inovator de produse avansate furnizate pe pieţele de beton preamestecat, prefabricat/precomprimat, zidărie pe bază de beton, pardoseli şi construcţii subterane pentru a îmbunătăţi caracteristicile de punere în operă, pompare, finisare, aspect, performanţă şi sustenabilitate ale betonului. Oferim o gamă largă de plastifianţi de înaltă calitate pentru a creşte productivitatea, performanţa şi eficienţa betonului, precum şi adaosuri complementare pentru a îmbunătăţi rezistenţa, durabilitatea, rezistenţa la apă, estetica şi calităţile de sustenabilitate ale betonului.

Plastifianţi şi superplastifianţi

Adaosurile noastre special concepute au proprietăţi de reducere a apei care permit producerea de beton durabil de mare rezistenţă şi prezintă caracteristici de înaltă lucrabilitate pentru uşurinţă la punerea în operă. Aceşti plastifianţi pot fi găsiţi în familiile de produse MasterGlenium, MasterPolyheed, MasterRheobuild şi MasterPozzolith şi pot fi combinaţi cu tehnologia noastră MasterSure, pentru a îmbunătăţi rezistenţa la tasare, fără a afecta timpii de priză.

MasterGlenium: adaosuri de reducere a apei de clasă superioară.

MasterRheobuild: adaosuri de reducere a apei de clasă superioară cu proprietăţi reoplastice.

MasterPozzolith: adaosuri de reducere a apei pentru beton cu rezistenţă mai redusă.

Produse speciale

Linia noastră specială de adaosuri auxiliare modifică caracteristicile betonului pentru a ajuta la curăţarea cofrajelor, controlul timpului de priză, oferă caracteristici de autonivelare, antrenează aerul, reduce coroziunea, atacul sulfaţilor şi reacţia silicatului de alcaliu şi îmbunătăţeşte aspectul şi estetica suprafeţei betonului.

Prin adaosurile sale inovative de clasă mondială şi expertiza proprie, BASF ajută producătorii de beton să dezvolte betoane care posedă caracteristici speciale de performanţă. Caracteristicile de performanţă speciale includ întărire la cerere, stabilitate robustă, un nivel ridicat de lucrabilitate şi sustenabilitate, extrudare îmbunătăţită, rezistenţă la spălare, controlul fisurilor şi rezistenţă la apă. Aceste performanţe de neegalat pot fi cuantificate folosind o serie de instrumente electronice noi dezvoltate de BASF pentru clienţii noştri în vederea sporirii profitabilităţii acestora şi diferenţierii lor pe piaţă.

MasterLife: adaosuri de rezistenţă la coroziune.

MasterAir: adaosuri de antrenare aer.

MasterFinish: adaosuri de potenţare a nivelării şi finisării betonului.

MasterColor: adaosuri de potenţare a culorii şi finisării.

MasterKure: agenţi de întărire.

MasterSet: agenţi de modificare a timpului de priză pentru beton.

MasterCell: adaosuri pentru reducerea densităţii.

MasterMatrix: adaosuri pentru beton cu autoconsolidare.

MasterPel: adaosuri rezistente la apă pentru controlul eflorescenţei.

Master X-Seed: accelerator avansat de întărire pentru beton.

MasterFiber: fibre pentru controlul fisurilor.


Beton proaspăt amestecat