Inovaţii care conturează lumea în care trăim

Prin cercetarea şi dezvoltarea continuă a noilor tehnologii, produse şi soluţii chimice, punem bazele succesului pe termen lung al clienţilor noştri.

Aceste produse, tehnologii şi soluţii sub marca Master Builders Solutions maximizează productivitatea muncii, durabilitatea şi longevitatea şi, prin urmare, sustenabilitatea proiectelor de construcţii din întreaga lume. Potenţând tehnologiile şi know-how-ul din reţeaua internaţională de C şi D BASF, inovaţiile noastre se adresează nevoilor actuale şi viitoare ale clienţilor pentru proiecte având ca obiect construcţiile noi, întreţinerea, repararea şi renovarea structurilor.

În continuare, sunt prezentate câteva dintre cele mai recente inovaţii ale noastre:

Inovaţii în domeniul adaosurilor pentru beton

Betonul este singurul material fabricat de om cel mai folosit în întreaga lume. Datorită inovaţiilor noastre în adaosuri de ultimă generaţie, BASF vine în întâmpinarea provocărilor din industria construcţiilor pe bază de beton, prin:

  • Reţinerea lucrabilităţii

Adaosurile pentru reţinerea lucrabilităţii MasterGlenium Sky şi MasterSure oferă o rezistenţă la tasare a betonului extraordinar de îndelungată.

  • Beton Smart Dynamic

Noua generaţie MasterGlenium, MasterPolyheed şi MasterMatrix formează betoane puternic auto-consolidante, durabile şi fluide pentru o turnare mai rapidă şi durabilitate sporită.

  • Accelerarea întăririi betonului

Master X-Seed se bazează pe tehnologia noastră de amorsare şi depăşeşte orice altă metodă de întărire a betonului.

Inovaţii în domeniul pardoselelor

  • Instalare mai rapidă a pardoselelor pentru trafic intens

Ultima soluţie pentru pardoseli de la soluţiile noastre destinate pardoselilor industriale Ucrete - Ucrete Fast, reduce timpul de instalare de la 48 de ore la mai puţin de 12 ore.

Inovaţii în domeniul hidroizolaţiilor

  • Abordarea provocărilor principale din domeniul hidroizolaţiilor

Membranele monocomponente pe bază de ciment cu întărire rapidă MasterSeal 6100 FX pot fi utilizate ca învelişuri hidroizolante în structurile de reţinere a apei.

Inovaţii în domeniul tencuirii

  • Bază sigură pentru turbinele eoliene

Mortarul MasterFlow 9500, rezistent la oboseală, este un mortar pe bază de ciment ultra rezistent pentru cimentarea instalaţiilor de turbine eoliene.


O asistentă de laborator analizează o probă cu ajutorul unui microscop în centrul tehnic din Shanghai.