Your comment:

Comentariu *

Date personale:

Adresă *
Titulatură
Prenume *
Nume *
Companie/Organizaţie
Strada
Cod poştal
Oraş/Stat/Regiune
Ţară *
Telefon
Telefax
E-mail *
Word Verification ( Type the characters you see in the picture below. )
 

Nu uitaţi să completaţi cu adresa dumneavoastră dacă doriţi să primiţi informaţii prin e-mail.
BASF vă va folosi datele numai pentru a răspunde solicitărilor dumneavoastră. Vă vom stoca datele numai atât timp cât este necesar pentru a vă răspunde la întrebări.
Datele furnizate în mod voluntar de către dumneavoastră vor fi stocate şi procesate de către BASF folosind sisteme IT. În ceea ce priveşte datele cu caracter personal pe care le stocăm pentru stabilirea legăturilor de afaceri, BASF vă asigură că toate normele şi reglementările stipulate de Legea germană cu privire la protecţia datelor vor fi respectate.
Datele dumneavoastră cu caracter personal nu vor fi furnizate de către noi sau agenţii noştri pentru utilizarea de către o terţă parte sub nicio formă, decât dacă dispunem de consimţământul dumneavoastră sau de un ordin oficial în acest scop.
Aveţi dreptul de a verifica toate datele dumneavoastră personale pe care le deţinem şi să ne informaţi, dacă credeţi că acestea sunt neactualizate sau incorecte sau dacă ar trebui să fie şterse. Pentru a ne informa, trimiteţi-ne un e-mail la adresa indicată în versiunea pentru tipărire sau către responsabilul cu protecţia datelor (consultaţi "Protecţia datelor").

* Vă rugăm să completaţi aceste câmpuri pentru a ne ajuta să procesăm cererea dumneavoastră. Toate datele furnizate privind adresa vor fi folosite doar în acest scop.